Änglahundar

Fourlegdrive

Hundar med positiv drivkraft

Bubba

Garstang Diamond Joe

2001-2007

Vår "hitte hund" från Djurens vänner - halvt Amstaff och halvt okänd ras. Lilla syster jobbade som voluntär och ringde och sa "det sitter en liten krokodil här nere, ska ni inte komma ner och titta?" Och på den vägen blev det.

Elsa är anledningen till att jag blev hundtränings intresserad på riktigt. Tyvärr var hon alltid sjuk i någon åkomma och fick somna in redan 2006 då vi gjort allt för att hitta något som höll hennes sjukdommar tillbaka - utan resultalt.


För evigt saknad.


 Vår första älskade bullterrier! En helvit hane från Kennel Garstang som var så galen som bara en bullterrier kan vara.

Oj vad vi lärde oss mycket med honom. Han satte sina spår i oss och alla våra nära och kära. Ingen som träffat Bubba glömde honom  -  på gott eller ont.


Men cancern kom allt för tidigt och saknaden är enorm.Elsa

2003-2006Helmer

2009-2016

Efter en tids sjukdom kom så beskedet som vi inte vill tro på - aktut njursvikt. Sjukdomen hade gått så långt att inget fanns att göra och han somnade lungt och fridfullt in den 11 februari. Vi är kvar med outhärdlig saknad men med ännu en Bulle i våra hjärtan. Ni hittar fortfarande Helmers sida här


För evigt saknad.

Dolly

2007-2017

Så kom då dagen då en av de viktigaste varelserna i mitt liv fick vandra vidare - en stjärna flyttade upp på himlavalvet. Oerhört tacksam för de extra år vi alla fick med henne och så tacksam över hur hon förändrat så många med sin älskvärdhet.


För evigt saknad

Copyright fourlegdrive.se